Herbicidi u kukuruzu

Ja sam pre neku godinu malo radio sa njima hemiju,bili su ok sa cenama,Milan Bulajic.Msm da se pojavljuje i u reklami za DKC,proslogodisnja doduse.

Da li mogu da oprskam focus kukuruz kombinacijom mezotrion-rimsulfuron-nikosulfuron, a posle toga da idem sa focusom ultra?

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Mislim da ti ne treba za uskolisno ,pa posle fokus ultra. Ako vec sejes ultra hibrid, fokus ce resiti uskolisne trave.
Ja sam odvojio mezotrin od fokusa, za ultra hibride.

Sejem samo jedan lanac gde moram, a ne bih da se setam samo za njega pa zato bih ga opalio sa ovim koktelom, a kad izbije sirak onda da ga tucem sa focusom.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Ako imas tu jos neku njivu za koju vec doalzis oprskas prvo tu sa ultra hibridom za sirokolisne pa za naredne sto prskas dodas odgovarajucu dozu herbicida za uskolisne i nema vracanja. Mislim opet to sam samo ja tj ja bih se tako organizovao, ali nije ni svima raspored njiva isti :osmeh::osmeh:

Ne mogu da nađem,al znam da je neko pisao da je radio sa Adengom+Maton.Interesuje me kolika količina Matona?

Nemojte se igrati sa herbicidima za uskolisne korove.Može dva puta ali isključivo split aplikacija po pola doze.

Potrebno je malo vise vode za prskanje na crno, al ako mislis da ce imati neko dejstvo kao kisa da je pala..nece

To sto prskalica izbaci vode je mizerno naspram onoga kad padne i najmanja kiša a za prskanje na crno je potrebna kiša da bi uspelo a kako je neće biti u skorije vreme ja ne bih prskao jer neće imati dovoljan efekat.

Nazad
Vrh