Lala iz Banata
Član
Zar nije Harmony za soju i lucerku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nebih se baš složio da je jeftiniji, tu su negde, a i dikamba(motikan), će srediti kamilicumiroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):jeftiniji je mnogo,a imam i divlje kamilice.neznam samo dali će smetati kukuruzu-mada nebi trebalo
paorpaor je napisao(la):Danas isao da vidim sta to ume biljka callistemon.
CUDA
Harmony se primenjuje i u kukuruzu uz okvasivac Trend [ 0,1% na kolicinu vode]. Suzbija: Lipicu,Stir bljutavi,Stir obicni,Vidovcicu,Prstenak,Pepeljugu,Lubenicarku,Mrtvu koprivu,Dvornik, Ljutic,Gorusicu i Cistac jednogodisnji.Zadovoljavajuce suzbija Suncokret,Dvornike[veliki i obicni].Slabo suzbija Ambroziju, Tatulu,Palamidu, Poponac.miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):jeftiniji je mnogo,a imam i divlje kamilice.neznam samo dali će smetati kukuruzu-mada nebi trebalo
pa znam ja šta on suzbija-zaobravio si kamilicu da stavišdicki je napisao(la):Harmony se primenjuje i u kukuruzu uz okvasivac Trend [ 0,1% na kolicinu vode]. Suzbija: Lipicu,Stir bljutavi,Stir obicni,Vidovcicu,Prstenak,Pepeljugu,Lubenicarku,Mrtvu koprivu,Dvornik, Ljutic,Gorusicu i Cistac jednogodisnji.Zadovoljavajuce suzbija Suncokret,Dvornike[veliki i obicni].Slabo suzbija Ambroziju, Tatulu,Palamidu, Poponac.miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):jeftiniji je mnogo,a imam i divlje kamilice.neznam samo dali će smetati kukuruzu-mada nebi trebalo
Tacno, ne vsmeta.Dragojlo je napisao(la):paorpaor je napisao(la):Danas isao da vidim sta to ume biljka callistemon.
CUDA
U kojoj ti je fazi kukuruz kad si isao sa Callistom? Ja cu jos sacekati do 6 lista pa onda Callisto ili Laudis,jer korovi jos nisu izasili, kazu da Callisto ne smeta kukuruzu ni u jednoj fazi da li je to tacno