Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam koristio lane,on je isti kao i motivel, i odradio je posao...milanristicks je napisao(la):Zdravo svima ja sam kupio ya prskanje kukuruza preko lista ELIMINATOR prodavci kazu da je isti kao i MOTIVEL dali neko ima iskustvo sa tim herbicidom.
dicki je napisao(la):Ako nam se prvo predstavis onda cemo ti reci da Laudis unistava i Ambroziju u fazi 4-6 listova.Doza primene 1,5-2L/ha. uz utrosak vode od 150-400 lit/ha [na hektar, ne na sat] kada je kukuruz 2-10 listova. Ako se ne predstavis neces ovde saznati jel ovo tacno ili ne.
milanristicks je napisao(la):Dicki od sirokolisnih imam stir ,pepeljugu ,lubenicarku i vrlo malo palamidu vecinom ih ima gde je rasturen stajnjak muhar ima svuda a kukuruz ima punih 6 listova.
Zašto equip kad Motivell(nikosulfuron) sam rešava sve nabrojane vrste!Branko je napisao(la):Za tebe je rešenje Equip 2 lit/ha.