neznam zašto pišeš velikim slovima ja sam lepo pitao jel neko to radio,ja znam šta suzbija vrlo dobro i u kojim usevima.međutim nikada nisam radio tu kombinaciju.obadva preparata su na bazi sulfoniluree.harmonijem sam uspešno očistio njivu od kamilice dok je soja tu bila,sada mi je na tom delu njive kukuruz i imam još malo kamilice i hteo sam da je skroz uništim jer mi se on pokazao veoma dobar u borbi protiv nje.nema potrebe za velikim slovimadicki je napisao(la):miroslavjovanovic@ Da, izostavio sam da unistava i kamilicu- omaska Da sam znao da ti znas sta od korova suzbija Harmony sigurno ne bi pisao, a sem toga ostaje cudno da znas sta unistava, a ne znas u kojim usevima. Znaci prvo postavis pitanje: smes li primeniti jer nisi bas siguran smes li, pa kad ti neko[u ovom sl. ja] potpunije odgovori ti kazes: pa znam ja sta unistava... MOLIM I DRUGI PUT!
Post je spojen: [time]1274888483[/time]
_________________________________________________nabavio sam povoljno harmonija a imam ga dosta pa mi je zato jeftinije,a i pokazao mi se u soji veoma dobro jer sam skoro očistio kamilicu a bilo je veoma puno,pa sam mislio i sada da probam u kukuruzumityoo je napisao(la):Samo što je litar dikambe dovoljan za 2 ha a u kukuruzu se harmony primenjuje u dozi 15gr/ha... Pa računajte šta je jeftinije....