Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prosle godine isao plamenom 0.3 po kj i intermeco 0.1 po kj i prezadovoljan,palamida poponac skida odlicno,mnogo bolji rezultat mesajuci ta dva preparata nego samo plamen 0.4 po kj
Posto vidim da niko nije procitao prezentaciju Americku o zastiti, da prokomentarisem sam -> tamo mozete naci podatak da S-metolahlor (Dual Gold + kopije) koriste do 11incha visine kukuruza. Kod nas je ogranicen samo na PRE-EM
Nemam ja ambrozijeAmrozija je velika kada kukuruz ima 6-8 lista, moras ranije je resavati. Terbutilazin je efikasan za nju, kao i dikamba, 2.4d
Uzmi sa rezervom dejstvo monsuna,ima jeftinijih a boljih kombinacina,prosle godine sam ga koristio ,nista narocito,dikamba+nikosulfuron+bonaca su bolje odradili posao.Monsun izadje oko 2600din po jutru,verovatno cu uzeti njega,bitno mi je da vi koji ste ga radili ste zadovoljni.
Monsoon prošle godine kod mene promašio dosta korova i nije se opravdao nikako.Nisam jedini sa foruma kome je zakazao.
Uzmi sa rezervom dejstvo monsuna,ima jeftinijih a boljih kombinacina,prosle godine sam ga koristio ,nista narocito,dikamba+nikosulfuron+bonaca su bolje odradili posao.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока