Herbicidi u kukuruzu

Ja sam koristio Adengo pre dve godine, njive ciste kao suza, u neke njive vise nisam ni ulazio, sledece godine, tj. prosle za 30-40% manje korova od njiva gde nije bio Adengo.. Ove godine definitvno opet u sve njive u 2-3 list i miran..
Evo i dokaz
88228965c0313d8982625ecfd0aa8671.jpg
394cf77109d0975e82b574a8e6914835.jpg

Ovo nije marketing i nemam nista od toga vec samo moje licno iskustvo..

Sejali smo kukuruz u nedelju,ponedeljak i utorak. Nije isprskano,a kisa lije,ne znam da li ce za vikend da bude kasno?

Ja sam koristio Adengo pre dve godine, njive ciste kao suza, u neke njive vise nisam ni ulazio, sledece godine, tj. prosle za 30-40% manje korova od njiva gde nije bio Adengo.. Ove godine definitvno opet u sve njive u 2-3 list i miran...

Da li si prskao necim nakon setve, na crno, ili si samo prskao na 3 lista Adengom?

Jel resava adengo i divlji sirak ?? Razmisljao sa da radim sa njim ali imam jedno 2-3ha gde moze biti malo vise sirka pa ne znam da li tu da radim nekim drugim preparatom.

Žarkov mali je u pravu. I ja sam radio sa Adengom i stvarno je njiva čista. Ali zbog produženja delovanja bolje ga je raditi kad kukuruz ima 2-3 lista a sve ono što je izniklo do tad sprži ko vatra. I nakon svake kiše ima reaktivaciju. On ima i kontaktno i zemljišno delovanje. Za svaku pohvalu.

Koliko se krece Adengo cena kod vas? Ja ga ne koristim, iz razloga sto sa Laudisom, Monsunom, dikambom, 2.4d i mezotrionom resim sve.

Posejao sam kukuruz u ponedeljak predvece, ali zbog kise ne stigoh da oprskam na crno.
Vec sam kupio basar i rezon. Da li smem sa ovom kombinacijom da idem i za nekih 3-4 dana kada bude moglo da se udje u njivu?
Pitam jer se plasim da li basar moze da deluje na klicu izniklog kukuruza i da ga nesto poremeti?

Monsun sam isao sam, pa kako je stir postao rezistentan, lane sam dodavao dikambu, a ove godine cu najverovatnije bez monsuna. Icu Laudis ili mezotrion. Gde bude sirka tu cu nikosulfuron + rimsulfuron ili cist nikosulfuron.

Nazad
Vrh