Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije valjda da ces koristiti hormonalce,ti rece da nanose stetu kukuruzu?Ja cu ici dve kombinacije:
1.dikamba(plamen)0.5l/ha+nikosulfuron 0.6l/ha gde je kukuruz do pocetka 5 lista.
2.mezotrion 0.2l/ha+nikosulfuron 0.6l/ha gde je kukuruz u vidljivom petom listu i veci.
Kroz sedam do deset dana ce se ici razlika nikosulfurona od 0.7l/ha ili ako bude jaca zakorovljenost sa punom dozom rimsulfurona.
Moja iskustva sa ovim su dobra i nije skupo.
Kakav je Mezotron, Intermezzo, Callisto u toj dolizi 0,25l/ha - 120 g mezotriona u suzbijanju ambrozije?Ja ću ići 1.5l/ha Rezon + 0.25l/ha Mezatron,tamo oko 8.lista i to je kao 2.3l/ha Calaris pro
Neznam,nisam radio još sa tom kombinacijom! Nepiše na uputstvu,ni Calista,a ni jednog generika ništa o vezi ambrozije,....pa,vidićemoKakav je Mezotron, Intermezzo, Callisto u toj dolizi 0,25l/ha - 120 g mezotriona u suzbijanju ambrozije?