Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neskida kerecakOpet ne razummem zašto kudite 2,4 D, em jeftino em tuče sve širokolisne korove. Ko je sa njim imao problema taj treba da naoštri motiku a prskalicu da proda!
E to mi je kombinacija za ovu godinu,gledao neke oglede,valja! Al ja bućkam preparate,u istoj količini a.m. kao u Calaris proJel koristio neko CalarisPro u kukuruzu?
http://www.agromarket.rs/srb/proizvod/162/Herbicidi/CALARIS-PRO
Nesto mi tu nije jasno,kako moze terbutilazin u fazi 2-8 listova kukuruza??Ako moze neko strucniji da objasni
I meni to nije jasno.Sa Calarisom se ide oko 650gr po hektaru terbutilazina i oko 100gr po hektaru mezotriona.To dodje da za 1ha treba 1.3litre recimo rezona ili terbisa.Na tim preparatima pise da su do treceg lista a u Calarisu pise do 8 lista.E to mi je kombinacija za ovu godinu,gledao neke oglede,valja! Al ja bućkam preparate,u istoj količini a.m. kao u Calaris pro
Sa rezonom bi to islo i preko 1000gr terbutilazina.I meni to nije jasno.Sa Calarisom se ide oko 650gr po hektaru terbutilazina i oko 100gr po hektaru mezotriona.To dodje da za 1ha treba 1.3litre recimo rezona ili terbisa.Na tim preparatima pise da su do treceg lista a u Calarisu pise do 8 lista.
Nesto tu meni ne stima....
I ja nesto razmisljam da izmesam posto imam terbisa viska a imam i nesto nikosulfurona za uskolisno,pa razmisljam o kombinaciji litar-litar i jos nesto da uzmem,npr.Chief u kolicini 0,5 po hekt.E to mi je kombinacija za ovu godinu,gledao neke oglede,valja! Al ja bućkam preparate,u istoj količini a.m. kao u Calaris pro