Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Galenikin Skaut ista aktivna materija kao Callisto 480gr/kg 6900 din/lit, obavezno dodati okvasivaca u kolicini od 0.5 %!
Vrlo slicno iskustvo i kod nas, jedan deo parcele nije oprskan zbog vetra. Posle desetak dana odradjena zastita sa punom dozom nikosava plus dikamba, korovi obareni, tj. poceli da venu a kukuruzu nista i ako je bio u sedmom listu i sto je takodje zanimljivo uocljivo veci nego na delu parcele koji je dobio tretman u optimalnim uslovima.Ja sam prskao kukuruz u prošli utorak sa kombinacijom Coloseum 0.6 l/ha + Zeazin 0.8 l/ha + Nikosav 1.25 l/ha (kukuruz u petom listu). Ali na jednoj prskalici sam propustio da ubacim Nikosav, i išao sam večeras da oprskam (kukuruz u 6-7 listu) taj deo i sa Nikosavom. I primeti se da kukuruz koji nije dobio Nikosav pre šest dana bolje izgleda od onog koji ga je dobio...