MOMOSARIC
Član
Ja sam ga radio sa 0.8l/ha . Zanimljivo je da je pored kupine bilo još nekog korova koji neznam kako se zove i nisam dosad doživio da korov popada 15minuta nakon prskanja .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prošle godine sam radio sa cambio nikogan, i posle prskanja par dana kiša i hladno, bentazon nije odradio kako treba , u 8 listu ponovim sa chiefom prinos na toj njivi bio 6500t/kj zrnaPrskao sam njivu kombinacijom dikamba 0,7l i nikosulfuron 1,3 po hektaru.Uspeo sam da isprskam bukvalno minut pre nego sto je pocela kisa.Nije to bila jaka kisa na pocetku vec je samo rosila ali je u toku dana pojacala i palo je 27 litara.Citav dan je bilo oblacno bez kise pa pomislih nece valjda pasti jos par sati i resen problem ali jbg pade.
E sad:Verovatno od unistavanja korova nema nista ali nemam pojma sta da radim dalje.
Ako ne bude nikakvog efekta da li smem da ponovim prskanje i cime?
Ako se bude nekog slabog delovanja sta da radim?
Motika mi se nekako ne mili.
Tako sam i ja prosao,prskao sa Nikogan i Promony vidi se neki umanjeni efekat,posto je i mene uhvatila neka rosulja. Ja cu ponoviti tu jednu parcelu, ali stim sto cu umesto Nikosulfuron raditi sa Rimsulfuron ipak za svaki slucaj nijje lose promenuti A.M.Prskao sam njivu kombinacijom dikamba 0,7l i nikosulfuron 1,3 po hektaru.Uspeo sam da isprskam bukvalno minut pre nego sto je pocela kisa.Nije to bila jaka kisa na pocetku vec je samo rosila ali je u toku dana pojacala i palo je 27 litara.Citav dan je bilo oblacno bez kise pa pomislih nece valjda pasti jos par sati i resen problem ali jbg pade.
E sad:Verovatno od unistavanja korova nema nista ali nemam pojma sta da radim dalje.
Ako ne bude nikakvog efekta da li smem da ponovim prskanje i cime?
Ako se bude nekog slabog delovanja sta da radim?
Motika mi se nekako ne mili.
Matijevic kod nas radi i jedan i drugi po 1,5l/ha.To je sve sto znam.U kojoj kolicini idu laudis i eqvip kada se kombinuju?Nisam nasao nigde dali se smanjuje doza ili ide onoliko koliko pise u uputstvu na ambalazi?
Najbolja je motika. Ne znam da nesto moze da unisti pirevinu u tako velikom kuuruzu. Sez motike, naravno.sta je dobro za pirevinu 7_8 lista kukuruz !
Nema ništa efikasno. Jedino ako je ultra hibrid.sta je dobro za pirevinu 7_8 lista kukuruz !