Jaroslav85
Član
Sta je bolje:dimark ili plamen?Oba imaju istu akt.mat.i kolicinu po preparatu.Inace prskao bi sa punom dozom eqvipa plus puna doza od ova dva,samo koji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
palamidu najbolje skida lontrel.
dal neko ima iskustva sta najbolje unisti detelinu u kuruzu
Nemoj se igrati sa terbisom sem u jako ranom postu posle nicanja od 2 do maksimalno 3 lista.Za dikambe je glupo ići tako rano jer onda ne iskoristiš njihovu prednost.Ako već hoćeš da prskaš tako rano onda radi terbis + esteron(ili neki drugi 2.4 D).Garantujem da ne sme ostati ni jedan širokolisni korov ma koje veličine,a pored toga terbis ostaje da deluje i preko zemlje.
acetogal plus ide posle setve a pre nicanjapitanje i molim hitan odgovor,danas sam dobio i Srbije Acetogal Plus,kod mene su mi rekli da on može na 3 pera da se koristi a u uputstvu piše drukčije.Kukuruz ni je u 2 i 3 pera jel smojem da ga koristim ili ne?Molim odgovor jer večeras planiram špricati.
Unesi tacnu lokaciju.sta mislite o maistery, bayer preparat, da li se mesa sa necim ili samo on?
sta mislite o maistery, bayer preparat, da li se mesa sa necim ili samo on?