savopunck
Banned
ako se raspravlja imam njivu bice palamide dal je dobra komb.dikamba 0.6l po ha +1.2l nikosulforon po ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam sa Banvela presao na Dimark i nisam primetio razliku, 1l na 3kj, dokle idem sa nikosulfuronom dotle i njega primenjujem.
aj opet, 2,4d dal suzbija konoplju i ambroziju, poniklu tek neki dan i u kojoj kolicini?
Šta kažete na kombinaciju Siran + Maton
Nemoj se igrati sa terbisom sem u jako ranom postu posle nicanja od 2 do maksimalno 3 lista.Za dikambe je glupo ići tako rano jer onda ne iskoristiš njihovu prednost.Ako već hoćeš da prskaš tako rano onda radi terbis + esteron(ili neki drugi 2.4 D).Garantujem da ne sme ostati ni jedan širokolisni korov ma koje veličine,a pored toga terbis ostaje da deluje i preko zemlje.Je l neko koristio Terbis kasnije, kad izbaci listove kukuruz? U zadruzi mi rekli da je bolje da se prska sirokolisno sl kombinacija....0,5l Terbisa + 0,5l Dicamba + 10g Peak-a sve to po kj....i kad kukuruz ima od 3-6 listova. Tako da sam prskao samo Acetomarkom....Medjutim kada sam dosao kuci uvece, sam tek procitao da Terbis ide do 3 lista samo kukuruza... takoreci naseo sam! Je l neko koristio ovu kombinaciju?