Herbicidi u kukuruzu

Da li je neko koristi kombinaciju prskanje pre nicanja kukuruz ACETOMARK+TERBIS u kojoj kolicini i kako se pokazala?
Ja sam koristio u kolicini 2+2l, na jednoj parceli posle setve palo 15-ak litara kise i tu je odlicno odradio posao, bukvalno ni jedan korov iz semena nije nikao , a na drugoj je kisa padala dva dana bez prekida i tu je ucinak bio losiji, oko 60%.Negativno dejstvo nisam primetio na zitu ove godine.

On ce napraviti stete kuruzu uz mnogo padavina,oce da prca zito,soju,kad se zagadi jednom otrovom ima da rodis mecku dok je sredis,zato oprez,ja znam da ide 2+1 po hektaru.

Sad si me bacio u bedak, iskreno, nisam znao za propratne efekte!Bas cu obratiti paznju ove godine na doze, a i onako ga uvek prodjem korektivno u 4,5-om listu!

Hej Bosanci ! Šta ćemo za Acetohlor ? Zabranjen je za uvoz za BIH . Znate li zašto ? Tek u par zemalja Evrope je zabranjen . Blago nama pa mi smo baš napredna "družina " :haha:

Nažalost, jako smo napredni kad su upitanju takvi zakoni ,međutim kada treba čoveku obezbediti osnovna ljudska prava ,počev od posla ,zdravstvenog,prava na egzistenciju e tu jako šepamo.

Badovinci i mama i tata.Pusti naša govna.Čak nemoraš da ideš.Kod nas ljudi sve dovezu ali malo više platiš.

Postovanje svima. Imam jedno pitanje vezanu za kukuruz. Zapravo vise za prskanje njive od trave na kojoj bi trebalo nasaditi kukuruz.
Imamo njivu koja ima uzasno puno svakojake trave, od korova, divljih kupina.... sta bi bilo najbolje isprskati, kao i kad, pre setve kukuruza ili posle?

Nazad
Vrh