Kazu i za Laudis da je odlican mada nisam radio s njim. Calisto je zakon sto se tice sirokolisnih korova i naravno Equip za uskolisne. Nakon nove godine vec sam obezbedio skoro sve herbicide.
Potpisujem u potpunosti!
Ja sam prošle godine koristio upravo tu kombinaciju i prezadovoljan sam njegovim učinkom. Skupi su jako ali svaku paricu su opravdali.
Callistom sam oprskao neposredno nakon nicanja kukuruza u fazi od dva lista i video nisam više ni š od širokolisnih korova. Moram da naglasim su se za vreme tretiranja na nekim mestima jedva raspoznavali redovi kukuruza od povampirenog američkog čička(xantium strumarium).
Equipom sam tretirao tek kada je kukuruz bio u fazi od 8-10 listova. Efekat je takođe bio sjajan iako sam primenio minimalnu dozu. Sirak i drugi uskolisni korovi su tada tek bili 5-10 cm visine, a na kukuruzu onolikom se nikakva vidljiva oštećenja nisu pojavila.
- - - - - - - - - -
Equip u 10-11 listu kada traktor lomi već provjereno. Da se ogradim , može u novijim Dekalb , Pioneer hibridima za starije hibride treba provjeriti.
Isprobano i na NS 640; 6010 i 6030 do deset listova.