kockasalascenej
Član
puna doza spali sve sto nije kukuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze kosta 238 din/l,Celebrity sam placao 3100,za hektar i isao sam u punoj dozi 400g.Koliko kosta hasten?
Sulkogan ima istu aktivnu materiju kao galenikina tangenta .Danas sam na jednoj parceli gledao kako je "sulkogan" od magana uradio posao na jednoj parceli od 10 jutara. Ostao sam zapanjem sve je oduvao a korovi su bili na pojedinim mestima bili za 10-tak cm veći od kukuruza.Kukuruz sada u 7-8 listova.
Cena 13 eura za litar a nisam siguran ali mislim da ide 1 lit na ha.
Sulkogana mozes uporediti sa Callistom,aktivna materija nije ista ali su slicni znaci i Sulkogan brije sirokolisne korove samo takoSulkogan ima istu aktivnu materiju kao galenikina tangenta .
http://www.fitofarmacija.rs/Proizvodi/Herbicidi/tabid/857/ProdID/547/Tangenta.aspx
Tarot 60 g/ha ce ti odraditi posao sa pirevinom. Nekada je i bio registrovan za pirevinu , a sada neznam. Ranije sam i ja na nekim parcelama imao pirevine i tarot je to odlično odrađivao sa lepkom. Rano pripremi zemljište za setvu i čekaj je ona rano niče, posej pa onda total.pa da nije zubaca u kukuruzu mozda bi i uradio to,ovako cekam da se iskaze jos neko ko je imao iskustva!
Moze li savet iskusnijih ?
Kukuruz mi je u 4 listu i dosad nisam prskao nisacim. Njiva mi je puna sirka i rizomskog i iz semena skoro visina kukuruza , zeleni se kao livada. Razlog zasto nisam prskao u setvi je taj jer sam procitao ovde da se sirak truje preko lista.
Sta mi vi predlazete da to suzbijem efikasno ?
U pitanju je malo vise od jutra , mozda 1,4 jutra .
P.S U njivi ima samo sirka !
30 gr Rimex-a + 0,7 l Sirana po hektaru.Moze li savet iskusnijih ?
Kukuruz mi je u 4 listu i dosad nisam prskao nisacim. Njiva mi je puna sirka i rizomskog i iz semena skoro visina kukuruza , zeleni se kao livada. Razlog zasto nisam prskao u setvi je taj jer sam procitao ovde da se sirak truje preko lista.
Sta mi vi predlazete da to suzbijem efikasno ?
U pitanju je malo vise od jutra , mozda 1,4 jutra .
P.S U njivi ima samo sirka !