Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Selebrity je ove godine dosta slabo odradio posao,narocito na parcelama na kojima je nakon tretmana 5 sati pala kisa...Cime sad uraditi korekciju protiv muharika i sirka?
Da li ti citas malo prethodne strane?kakva su iskustva sa motivelom i kakva je razlika izmedju motivela i protivela? koji je bolji i efikasniji ,i naravno povoljniji?
to što je tvoj kukuruz žut to je od stresa jer je mnogo zahladilo neposredno posle korišćenja herbicidaI ja sam večeras obišao moje kukuruze, prskane 10.05. sa 0.2 l/ha Callista + 1.25 l/ha Nikosava. Trava baš nešto ne riknjava efikasno, ali me više brine što je kukuruz žut u točiru...
Za Laudis ne znam jer sam koristio Callisto a Equip Zimos sam platio 10 l 12500 din sad sam cuo da je negde oko 1700 do 1950 din.Koja je cena equipa i laudisa,kod vas?
Prosle godine sam radio sa calistom i bio sam zadovoljan. Ove godine na jednoj parceli imam kerece grozdje - jel ce ga suzbit calisto?