Hattat

Pa, i tako je i nije. Neće sve pokazati dok je u garanciji. Eto nama je npr kvačilo otišlo na 4400rs a toliko ne pokriva garancija. Doduše osetilo se već na 200 da malo podrhtava kad kreće i nije baš najsjajnije odvajao, uvek se trebalo "boriti" sa palicama menjača.... Ali pošto ga je uglavnom ćale vozio, njemu je to bilo dobro i nije dao da se dira. Kaže dobro je to. E kad sam 2023-će podesio kako treba sad odvaja i radi za medalju.

ja nemogu da kazem da je to los traktoral neke stvari nisu najbolje odradene kako treba .. u to vreme za te novce ok sasvim solidan bolji nisam imao mogo sam mozda armu koja je bila oko 8000eu skuplja ili yto 90 jer ovi od 100ks su dosli kod nas posle konkursa tako da toje to,,,imo je moj nekih decjih bolesti koje su otklonjene u garantnom roku al ovo da pukne vilhuska kvacila tj,sipka na kojoj ve viljuska i zezne zabice na korpi nisam na 1600 sati ocekivo uradio lamelu kod romica kaze de nije proklizavala i po debljini je bila nekih 4o%potrosena,,,,stoje tice sipke kvacila vidi se da je kozna kad 1/3 pukla jer je tamo bilo rdjavo a ovo ostalo je islo dok je islo po meni toje bila isto fabricka greska al dzaba kad ima garanciju samo 2 god ,drug lezaj 1 se vec malo cuo ovaj drugi je bio ok,,,,tako da neznam sta reci sad vidim da ih u VGP ni nema na prodaju jer su digli cenu turci a izgleda da ce ovi kinezi preplaviti nase trziste
Od tih turskih , jedino za htt ima u perkinsu po broju motora da se kupe delovi.Arma je veoma slicna kopija perkinsu u koju neodgovaraju originalni delovi engleski delovi a i mtransmisija je kopija cararo ako se nevaram.
Ovde pasu delovi od johana u prednjem mostu koji je ujedno valtrin a i menjac je valtrin A serije.Ima kopiju bošove hidraulike koja se nekvari osim podiznog ventila .
Menjao sam korpu dva puta svojom krivicom jer sam kacio kamionku sa 30 tona ukupnog tereta,menja sam kompresor klime i crkli su mi planetari u prednjem desnom tocku jer se prednja vucila palila prilikom kocenja.
Radio sam dizne i skinuo sam "bos" pumpu preventivno.Radjeno je u NS . Remontovao sam moje uloske.
Delova ima da se kupi u Novom Sadu,ali ima i u Osjeku i u Madjarskoj koji nisu meni daleko.Blize mi Osjek nego Novi Sad.
Motor i ostali sklopovi jos uvek netrose ulje

@Goran G. kako se zovu firme koje prodaju delove? Možda još nešto sem korpe paše na yto-a pa nek mi se nađe u memoriji. Šteta što je Panex ugasio predstavništvo u Osijeku, bila bi to dobra konkurencija za AV.... Al dobro, bar je Robert otvorio firmu.

ja imam T seriju tu je transmisija kolko mislim drugacija motor ko motor jeste engles perkins po meni on bi trebo najvise od svega da izdrzi a ovo ostalo neznam ,,,nemam info kolko su ljudi uradili sati sa T serijom znam da A serija ima primeraka sa dosta sati,,,kad sam kupovo raspitivo se kod vlasnika al vecinom su mali A seriju i hvalili su ih

@Goran G. kako se zovu firme koje prodaju delove? Možda još nešto sem korpe paše na yto-a pa nek mi se nađe u memoriji. Šteta što je Panex ugasio predstavništvo u Osijeku, bila bi to dobra konkurencija za AV.... Al dobro, bar je Robert otvorio firmu.
Madjari su prestali da to rade , sad ima neka firma druga ruka voznik.Isao sam kod uvoznika ali eto, vise nerade

Nazad
Vrh