Hattat

Hatat a110+ozdoken u setvi kukuruza
205d1db80efc173ae0e2e727c8f1158d.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

DAl ima neko ideju sta moze biti, T4100 serija,,kvacilo je prestalo da odvaja ako treba ,,zvao servisere u vgp mislili su da je otiso glavni cilindar kvacila da nemoze stvoriti dovoljan pritisak,,to smo promenili dostelovali kvacilo odvajalo je 10,,15 puta i opet isto neodvaja opet dostelovo tj,,odvio onaj sraf dole da bolje odvaja opet 10,,15 puta odvoji i tako dotezo 4 puta i u pocetku radi posle par puta neradi samo na palici onaj hi sift tamo odvoji normalno...sta moze biti problem ??dal se nesto unutra popusta ili nemam pojma,,jel ima neko neki savet

evo nasao problem sa kvacilom i korpom napukla je viljuska sto gura druk ezaj,,,to sam nasao ,,,samo imam problem i sa korpom kvacila otisle 2 zabice malo su vise poderane ...dal ima samo te zabice da se kupe posebno ako neko zna //u pitanju je korpa oznaka luk L 002201 0215 07 korpa kvacila ili oem br.5163936
na zabici pose luk16400

Poslednja izmena:
Takva korpa ide i na yto 80-90ks i na fotona https://www.aliexpress.com/item/1005008711090622.html (ide i na fiat, a moguće i na case jx i nh td). Neko mi je nudio takvu polovnu korpu sa čitavim žabicama kada sam ja imao problem na našem yto 120 ali mi nije odgovarala (veće kvačilo je na 1204), ali ne sećam se ko.... Možda @lovac luka .... Pregledaj temu YTO a ja ću kasnije pregledati moje pp pa ti javim.
Koliko košta nova korpa u N.S-u? U Subotici je oko 70.000.
Zašto ne zavariš žabice (dok ne premostiš) ako su sredstva problem. Kasnije ćeš promeniti sve i domindženja.
---------------------------------
Pitaj ovog čoveka da li može nabaviti https://www.kupujemprodajem.com/pol...w-holland/oglas/146898673?filterId=8292745246
A pitaj i u Agrovojvodini kao i Agro Roberta iz Kaća, možda imaju posebno.

Poslednja izmena:
da do tih podataka sam i ja dosao,,sutra cu videti sa robertom dal imaju te zabice,,,neznam pri varenju dal nece omeksati pa da nebude ista tvrdoca na sve 3pa vremenom se nece isto trositi,sto se tice lamele remont je preko 200eu a nova lamela je 33,000,zabice oko 16 sve 3...toje 49,000 a komplet nova korpa kod servisa Kljajic negde okolina n.s, kaze taj prodavac original luk oko75000 din sad dal je original ko to zna,,,kaze moze stici u srbiju za 2,,3 dana,,sad nisam pametan dal uzeti sve komplet novo ili remontovati kaze da usta ide u na nekog holanda,,,fiata,,,on je to skino sa njihovog kataloga,,u agrovojvodini mi kazu da imaju i luk 750eu al oni preporucuju neku holandsku KAWE ili tako nesto navodno taj luk je sve kinesko ..sad dutra kad sve skupim na gomili resicu ...sad trazim informacije da vidim al nije jeftin sport,,pokla viljuska i napravi dar mar...haos hvala na info :ppozdrav:

Sve je kinesko i nažalost nema pravila kakvo ćeš ubosti. Eno drugar radio set kvačila na Opel Zafiri (plivajući zamajac, korpa, lamela, hidro druk ležaj) stavio LUK-ov set i sreća pa je odmah isprobao kvačilo. Ne valja hidro druk ležaj... A kao nekakav kvalitet je taj LUK....
Inače u Subotici je 67 804din taj isti Luk-ov set kvačila i bio bi tu u utorak. Za Kawe nemaju cenu.
Što se tiče varenja, nemaš problema sigurno. Ja sam izvario pre dve godine i eno ga bolje mi odvaja nego na novom yto-u. A varili smo i kolegi na deutz-u 13006 (ako se dobro sećam modela) same krajeve gde naleže druk ležaj. Presečemo kuglu iz ležaja na pola i to zavarimo na kraj žabice.
------------------------------
Inače možeš i ovu korpu da ugradiš (koliko znam bez ikakve prepravke). https://www.agrochlopecki.pl/279488-docisk-sprzegla-valeo-p-14967.html

Nazad
Vrh