Floyde, nažalost to je sudbina korpe i zamajca koji su združeni sa sinter lamelom. Kao predviđeno je da traje duže od obične lamele ali kad zvekne, onda menjaš sve. A kumovalo je i proklizavanje.... Nemoj zaboraviti da si imao efekat kao da si stalno vozio traktor sa blago pritisnutim kvačilom.
Optimista, vrlo moguće da su podesili kvačilo na brzinu.... šablonski, i piči. Neka budući vlasnik gubi vreme na te sitnice. Eno kolega koji ima-vozi (dobro de sremci, znam da vi terate) Tumosana isto je imao problema ali sa odvajanjem lamele i to odmah čim ga kupio. Nagazi kvačilo, a polugu menjača ne mož' izbaciti u neutral, tj vrlo vrlo teško. Isto tako je i ubacivanje u brzinu išlo teško. Morao je reverzer u neutral, pa odabere brzinu, reduktor, hi-lo reduktor pa onda u reverzer. E to je išlo dok je išlo. Jedno 350-400rs. Posle nije ni tako mogao. I kad smo dobili zeleno svetlo od servisera (mada nikad nisu ni branili da sami doštelujemo šta treba) onda sam podesio kvačilo i bilo je dobro jedno vreme. Evo danas sam ga ganjao i čini mi se da će trebati još malo da se utegne da bolje odvaja.