Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako mislis na Foton traktore, kompanija Perkins je dala zvanicno saopstenje da nema nikakvu saradnju sa Fotonom i da ce tuziti doticnu kompaniju zbog zloupotrebe imena Perkins.јел то варијанта неког Турског перкинца као што иде у ове Кинезе?
Po meni Arma i hattat,nekako mi deluju pouzdanije
Mims, kako se podize - spusta hidraulika , da li je na dugme ili mehanika? (kapiram da je EHR ,ali komanda gore, dole... ne vidim je na slikama)Izvodi spoljne hidraulike. Preko njih ide hidraulični topling i desna potega. Ova žuta je predviđena sa tera hidro motor.
Baš tako kolega udobnost je na prvom mestu, ali bi ipak trebalo sačekati da svi ti novi nadolazeći traktori naprave 7-8000 r.č. pa onda videti gdesu u poređenjem sa pomenutim mtz-om.
kad sam ukucao broj sa korpe na gugl,iskocilo mi da je korpa od ursusa nisam trazio drugu,sredio sam moj set kod Romica na PetrrovaradinuDali bi za broj veća korpa i lamela bila rešenje?
Očigledno je poddimenzionisana za takav motor..