Gume

Polovne ne dolaze u obzir.Dijapazon cena je od 30 do 45.000 rsd po komadu pa ću da bacim na kantar šta mi je najpovoljnije.
 
Maticu dok sam resavao gume za Armu, zakljucio sam da za nas sirotinju cena/kvalitet su ok sledeci brendovi. Petlas, Ozka, BKT, Aliance.
 
Odavno sam raskrstio sa polovnima al jesenas naletim na otpadu na dobre gume na felnama naduvane, neki rashodovan kamion, od 10 kom izaberem 4 mada su sve bile ok. 11r20 za 20000rsd da mi sve 4. Za te pare neka stoje nikad se ne zna, 2 kamionke 16 tockova.
 
Bojčetiću mogu da biram.Dragane ja sam izbacio 11-ke i ubacio tubeleske 22.5 na kamionku jer ih ima i na trafikama.
 
Malo pre bio na trafiku, da kupim cigare, I tražim i gume... Dade ona meni neke, u crvenom, plavom, belom pakovanju... Samo meni ne treba 22.5,nažalost...
 
Ima li neko iskustva sa gumama "Nortec"? Ruske. Danas sam video zadnje na jednom 1221,deluju dobro. I da li znate ko ih prodaje?
 
Drugaru su potrebne gume za Belarusa 15,5-38, trenutno ima u ponudi NorTec diagonalna guma sa unutrasnjom za 30000. Kakva su vam iskustva sa ovim gumama i sta bi preporucili od ovih low cost brendova da bi dobio neki dobar odnos cena-kvalitet?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Trebao bih uzeti zadnje gume za Fendt a koje preporučujete u nekom srednjem cenovnom rangu da imaju dobru šaru za teške operacije i ujedno da bude mekana za transport??Radijalna naravno.
 
Nazad
Vrh