Svi ovi u Petrovcu nabavljaju preko seme prometa,tako mi je bar rekla gazdarica gde sam ih ja kupio,otud iste cene,e sad ako ce neki prodavac da ti ucini ustupak i malo snizi cenu to je do njih,evo recimo kad sam ja pitao rekla je da moze da mi ih nabavi za 27 800rsd.Taj dan sam im ostavio nesto manje od 500e u radnji na gume jedan akumulator od 100ah i jos neke sitnice,tako da mi je malo spustila cenu,sto je meni ok,inace poslali su svoje vozilo po gume u seme promet i ja sam ih dobio na kraju po 27 000rsd,a u seme promet-u u malo prodaji su 28 500.Sa auto Bojanom ne volim da radim je su teski muljatori jedno pricaju a drugo rade, a uz to jos i naskuplji u gradu,gume su kod njih malo povoljnije al ti to naplate kroz montazu koja je kao besplatna a na kraju ti je naplate,jos onaj bilmez sto radi tamo kod njih kao vulkanizer nema pojma o zivotu,bio otac pre 2 dana kod njih,da promeni zadnju gumu sa beraca(balonka)dok su je vadili rasekli su unutrasnju,kao nije moglo drugacije da se izvadi i onda mu naplatili drugu novu unutrasnju.Da sam kojim slucajem ja otisao umesto caleta oterao bi ih u pm.