Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti treba za Rakovicu,das tvoje i dobijes nove tek namontirane uz doplatu 250-300eura za obe gume.
Povezem te s covekom iz mog komsiluka.Gume ima samo 14,9-28
Znaci samo 14,9x28?A da nema 16,9x28?Ako ti treba za Rakovicu,das tvoje i dobijes nove tek namontirane uz doplatu 250-300eura za obe gume.
Povezem te s covekom iz mog komsiluka.Gume ima samo 14,9-28
Tomo gume su obicno Trajal.Pa to i nije tako skupo. Znas li kakav je kvalitet guma koje on prodaje i koji je proizvodjac?
Samo 14.9 28Znaci samo 14,9x28?A da nema 16,9x28?
Opet cu reci Bolje za 50e kupi 2 C gume od kombija 215 ili 225/16. Malo su sire, a nose 1100-1500kg zavisno od proizvodjaca, sto je ja mislim dovoljno a pritom su i malo sire od 7.50, koje su slicne (mozda i iste) nosivosti kao i ove od kombijaLjudi treba mi mišljenje..... Petlas ili Cultor 7.50x16 za Zmaja,šta je bolje? Ista cena isto platana....
I mene do nove godine ceka taj posao. Najverovatnije ce (ako ovrsem soju i uzmem) biti Cultor novogodisnji poklonSutra idem da obujem Rakovicu... Cultor je konacan izbor... Cena za komad je 28,500din...
I mene do nove godine ceka taj posao. Najverovatnije ce (ako ovrsem soju i uzmem) biti Cultor novogodisnji poklon
Do sad su se provlacile originalne, al' sad izgleda nece da mogne