Dragan18
Član
stomil , Voltyre ,Belshina GoodYear eventualni Mitas ...dobre gume .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
? U Bijeljni nekakva original ruska guma (neka ruska marka jbga) košta 250 evra, al da je dobra dobra je, ja sam pao na guzicu kad sam je pregledao, jbte, kao od metala da je izlivena.
kiraj je napisao(la):
francuz je napisao(la):Obuo sam Rajku sa 14.9/28, komada 2, za 380evra sa sve montazom
Ruma guma neki "CULTOR", sara dobra, retka
Zdravo da se sluzimo

tomobanja je napisao(la):pozdrav svima, i ja sam kupio cultor 16.9/28 10 platana,verovali ili ne,5cm je uza od iste takve ruma gume od pre 4 godine i vise pegla pod teretom,iako je pumpam pola bara vise od rumine stare! jedino je bolja za u brazdu na desnoj strani,posto je uza.
Post je spojen: [time]1284900561[/time]_________________________________________________
pozdrav svima, i ja sam kupio cultor 16.9/28 10 platana,verovali ili ne,5cm je uza od iste takve ruma gume od pre 4 godine i vise pegla pod teretom,iako je pumpam pola bara vise od rumine stare! jedino je bolja za u brazdu na desnoj strani,posto je uza. i kramponi su tanji i slabiji.![]()