francuz
Prijatelj Foruma
Zna li ko, koja bi guma/tocak pasovala na majevici cisterni, nosi 10.00/75-15.3 gumu, ali me zanima da li je iko to prepraljao, stavljao neku jeftiniju/prakticniju varijantu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):@francuz pokusaj da nadjes avionske sa nekog aerodroma,njima nema veka.
Mozda jedan clan moze da pomogne.
Ma u pravu si ti, ali fabricka nije izdrzala 3 godine, poserem mu se na fabriku, a nova je kod nas sa pojasom do 9000 dinMatić je napisao(la):Mogu da se nameste te gume ili gume 16-ice od džipova ali neće lepo da sednu na felnu jer nisu 15.3 pa bacaju levo desno prilikom transporta.Moj savet reši i uzmi novu 10.00/75 15.3
diklofen je napisao(la):Danas kupio nove prednje gume za renoa 16.9 x 28 trayalove sa 10 platana 29300 dina/komad.Pa kad će mi se samo ta investicija isplatiti
paorpaor je napisao(la):Danas je kejs dobio nove zadnje gume. Mitas(continental) 18.4-38 R20 radial. Cena po komadu 65000.