Bobo
Član
Ovo je moj 549 slikan kad je dosao u dvoriste. Ove gume su se cinile kao ODLICNE i bez zamjerke smo bili. No, problem je u tome sto su PREMEKANE. Prednje su se u 250 radnih sati potrosile 50%, pa sam ih okrenuo naopako i na taj nacin sam usporio trosenje, iako su gume i dalje mekane. Zadje gume kad su vidjeli ljudi koji imaju vece traktore su odmah komentirali kao slabe, s pre tankim ripnama i ako budem isao u transport da ce ih brzo pojest, sto je ziva istina. Zadnje gume su obadvije busene i to na sred njive. U sumu kad idemo, bojim se da ju necu negdje raskinuti. Da napomenem da su sve 4 REKORD. Nedavno sam primjetio na jednoj zadnjoj gumi izmedju ripni posjekotinu, a na drugoj pukotinu sa strane. Sad su i zadnje na 50-60% profila, a prednje su negdje na 20-30, a traktor odradio 1000 radnih sati...
Na prikolici sumskoj imam jednu rekord gumu koja se pokazala odlicna i na majevici su rekord gume, pa cemo vidjeti kako ce se one pokazati s vremenom.
Na 539 je jedna zadnja REKORD, i za nju nemam lose rijeci, a druga je STOMIL i ona se dobra pokazala. Koliko je dugo na traktoru, pocela je sitno pucati kraj ripni, a profila ima vise od 50%. Prednje su nedavno stavljene GALAXY i dok god ih se bude moglo kupiti, idu GALAXY svuda.