Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragan18 je napisao(la):Imao rekord na rakovici (fabricke) prednja desna se pojela do kraja za 3 godine a prednja leva nije samo je pomalo ispucala (samo da se razumemo radjena je optika) , moguce je da je bio problem jer nisam skidao tegove sa nje, al opet samo se pojela desna guma . Zadnje su isto bile rekordove i posle 3 godine izgledale su dobro.
leka je napisao(la):Po mom misljenju rekord je negad pravio odlicne gume-a sada su katastrofa,ja bi se opredelijo za BARUM
Bobo je napisao(la):leka je napisao(la):Po mom misljenju rekord je negad pravio odlicne gume-a sada su katastrofa,ja bi se opredelijo za BARUM
Barum vise ne proizvodi traktorske gume. I to vec skoro dvije godine... Ocito da su pravili toga jako puno, kad svi jos uvijek BARUM spominjete. Barumov poljoprivredni program je preuzeo MITAS i na istoj razini kvalitete je kao i BARUM. Za moj ukus pre mekane gume i jedna i druga, ali ne pucaju kraj rebara kao krute gume.
Bobo je napisao(la):Istina je da imaju dobar grip. Imam na kombajnu jednnu barumku obicnu i guma je prvoklasna, ali na traktoru mislim da bi se trosila beze od guma drugih proizvodjaca s "tvrdjim receptom"...
Kolega Joka ima na zetoru sve 4 MITAS koje je uzeo proslo ljeto i nedavno na onim prosvjedima gledam gume, vec su dobile "porezotine" po sebi, ripne se trose neravnomjerno (gledano uzduz ripne, jedna polovica se trosi, druga jos ima cosak) od transporta po cesti. On kaze da su prva liga i vjerujem da i jesu, ali gume bo po meni trebale trajati "ko trovremenski taft" a ne da budu trosak svakih 2 000sati, cak i manje.
Potpisujem! A Rekord se ne trca ali za 2-3 godine se odvali cela ripna(otkine se ripna sa pneumatika! A pošto je tvrda, ako je voziš malo mekšu popuca sa strane isto kao i Rumaguma....paorpaor je napisao(la):Kupite lepo Michelin ili Good Year i nema zime,osim mozda u novcaniku
Salu na stranu,ali Rmaguma nevalja ni za dz. Jako su slebe sa strane,ripne ostanu gotovo cele,a popucaju sa strane.