*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):nisam reko da sam kupio sve gume nego samo jednu i ta je stavljena na jednu kikindovku,a sa ove dubrave sam sad skinuo tockove i sad treba da se menjaju sve 4 gume,i juce sam zvao razne firme sto prodaju gume,ima ruma guma neke za izvoz dimenzija 7 50 16 po ceni 7000din a ima i po 5000din za nase trziste,zatim zvao sam i u adu sulok kompany i oni takodje imaju ruma guma,sava,neke kineske i ruske,a u kisacu tu pored backog petrovca ima ove Ceske Mitaske(SATIM) ili one koje sam stavio slike ovde,i one su kamionske i mogu da se krecu brze od 30km/h imaju 12 platna i kostaju blizu 10.000din/kom.
polovne gume je uvek rizicno postavljati(a u vulkanizerskim radnjama ih ima za 50din/kom) jer se nikad nezna kolko su presli i kolko puta su bili krpljeni pa je uvek najbolje nove gume stavljati na prikolice,i mi cemo danas ili za koji dan da stavimo nove gume na prikolicu,i najverovatnije one kamionske pa onda cu biti na miru i mocicu sa punom prikolicom da idem i 30 35/km/h.
nije valjda?