Gume

Došlo vreme da treba da menjam prednje gume na grbavom MTZ 820 ... koji proizvođač se najbolje pokazao za 11.2-20 gume i gde bih mogao kupiti?

Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk

Vidim po oglasima Kama i Ozka gume. Kakva su mišljenja o njima?

Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk

Voltyre imam vec mozda 5 godina i jos su ok a zadnje sam uzeo belsina i 3 godina im je i ja zadovoljan

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Čuo sam da se ljudi žale na voltyre, moje iskustvo je drugačije,2015te sam ih stavio na jedan traktor, i dalje izgledaju super,pogotovo zadnje...

Имамо их на белорусима у фирми.Бетон и асфалт их поједу. Ни једна није попуцала. Издрже 3-4 године и замена.

Meni se uzane gume na zmajevki nikad nisu sviđale , niti će...bolje su kamionske..
Ja sam sve moje prikolice prebacio na balonke al to je drugi par opanaka,svakako je jeftinije i isplativije preći na 22.5...

Kakva su vam iskustva sa Rekord gumama ,kineske,16 platana ,zadnje za Rusa 820,15.5 38?....39600 dinara bez unutrašnje,..jel ima neko?Hvala.

Uzmi neke druge za slične pare...
Imam ih u drugim dimenzijama i nisam zadovoljan,mekane su i brzo se troše...
Zadnju put sam pre 2 ili 3 godine za rusa 15.5 38 uzeo nortec, bile su najjeftinije,i za sad sasvim pristojna guma...

Ne znam za klizavo i blato,jer ne radim u takvim uslovima,već se troše brzo na traktoru,stavio sam ih napred,al bile jeftine pa ko ga šiša...
Imamo ih i na dva zmaj kombajna,na jednom su već 10 godina,i izgledaju još uvek dobro,al ti naši kombajni i ne rade puno pa ne znam koliko je merodavno...

Nazad
Vrh