Gume

Imam 2 Trajalke 12.4-28 skinute sa traktora u solidnom stanju, ima preko 80% krampona.
Prodao bih povoljno ako nekom trebaju.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ako moze neko ko zna da pomogne, gledam neke radijalne gume ali onda moram i unutrasnje,posto felba nije za tubeles gumu. Jel radi neko tako?

Uzmi neke druge za slične pare...
Imam ih u drugim dimenzijama i nisam zadovoljan,mekane su i brzo se troše...
Zadnju put sam pre 2 ili 3 godine za rusa 15.5 38 uzeo nortec, bile su najjeftinije,i za sad sasvim pristojna guma...
Sta mislis koliko sati moze da ide Rekord dok se potpuno ne izliže ...mekana je al ima 16 platana...

Malo,500-600 sati i gotove,bar ove moje 8.3.20,i još traktor ni blizu ne ide po asfaltu ko što je nekad išao

Imao Rekord 7,50x16 prednje na IMT-u, jedna kupljena u Subotici 2007 a druga preko člana foruma čini mi se 2010 iz Vršca ako se dobro sećam. Ne znam da li su bile kineske ali trajale su mi dosta dugo... Jedno 8-10 godina. Onu mlađu još uvek čuvam za svaki slučaj.
Ali što kaže @Matić , bar sad možeš birati gume.

Petlas iliti starmax ima kod mene u delti na jasickom putu.E sad da li salju brzom postom nisam sigran.

Nema u toj meri "nase" dijagonale gume.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Drustvo, evo mene opet, sad sa situacijom u selu pod Kozarom.
Naime, dosao red da se obuje IMT 558, posle 20 i kusur godina i jedno 14.000 radnih sati.

Na njemu trenutno 16.09-28 Barum radijalna guma, mekana, dobra, stari prezadovoljan osim što ih nikad nije mogao naduvati,
kaže "stalno leže". :haha:
Pre toga na njemu bile Ruma guma, bile dosta tvrđe pa nisi imao utisak da i pored duvanja izgledaju kao da su prazne.

Prednje na njemu neka marka Medved, sa tri linije, sad su se sve linije izjednačile od asvalta :)

Stize berba kukuruza pa se treba spremiti.
Prikolica je pre par meseci dobila Alliance 11.5/80-15.3 tako da je ona spremna za akciju.

Ovde u RS (BiH) se prodaje
Ozga
Seha
BKT
GTK
Alliance

Problem je sto skoro više niko nema gume na lageru pa da odes videti kakve su šare odnosno koliko su guste ripne zbog izbacivanja blata, jer ovaj traktor radi skoro sve poljoprivredne radove u domacinstvu. Pa je samočišćenje gume pored plata (platana) jako bitna stavka.
Od tereta najteže vuče oko 5 tona sirovih kukuruza na jednoosovinki i to je to.

Hvalili su Mitas ali toga vise nema ovde.

Nazad
Vrh