Gume

Po oznaci postoje bez R (znaci da je dijagonalna), a sa TL. Ako na to mislis. Ako pitas da li TT moze bez unutrasnje, ja sam imao na beracu i za nekih 4-5 dana ispusti skroz. Nema onu oblogu od fine gume unutra...

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Jel kupovao neko skoro gume u velicini 16.9 34? Drug uzeo cultor,nekako uske deluju,3 cm po gumi u odnosu na staru.. Posto bi i meni uskoro trebale,moze neka preporuka?

Tako je sa svim novim gumama jeftinijeg nivoa koje sam ja razgledo kad sam uzimao gume
Ne znam kakava je situacija sa premijum brendovima
Mozda se odredjeni procenat razvuku tokom eksplatacije?

Dok su jos bile kod vulkanizera,pogledao sam ih i nisu mi se svidele,6 cm za par guma nije malo,pogotovo za nas kraj. Za koje ste se vi odlucili?

Pre 2 godine kupili 12.4 - 28 cultor i u cm su iste sirine i visine kao i 30+ god stare stomil koje su bile prva ugradnja na traktoru, ja licno merio. Tako da mi ta prica o smanjenju danasnjih kalupa ne pije vodu. Naravno stare su imale krampone izlizane do kraja tako da to nisam mogao da uporedim

Moguce da se razgaze stare gume malo pa i budu sire,e sad 3cm je mozda i puno nzm.Ja sto sam uzeo za rusa Seha zadnje ,su u cm iste kao stare Belshina.

Nazad
Vrh