Meni buka ne smeta nije ni velika kad sam sjeo u ursusa 360 onda sam vidio što je buka.Na 560 su gume najmanji problem gume.
Buka i vibracija su drugi par rukava.
Veća je buka u 577 nego u 560.
577 vrišti mjenjač da izgore uši
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni buka ne smeta nije ni velika kad sam sjeo u ursusa 360 onda sam vidio što je buka.Na 560 su gume najmanji problem gume.
Buka i vibracija su drugi par rukava.
Normalan URSUS ne buci ni priblizno kao normalan 577. Na 577 zavija menjac bez obzira kojom brzinom radi, a URSUS se cuje petom brzinom i to diferencijal.560 je duplo tiši od 577.
Imam od brata 577 ni nekoristimo ga radi toga.
Tenk je sveti kako buči.
Dosad najgore je ursus bio kako to zvoni
Neznam ova dva što sam ja vozio neda se radit.Normalan URSUS ne buci ni priblizno kao normalan 577. Na 577 zavija menjac bez obzira kojom brzinom radi, a URSUS se cuje petom brzinom i to diferencijal.
Mitas strašno dobra guma, al je I cena skoro duplo od cultor bila lane ili preklane, kad sam već uzimao neke noveБКТ, КУЛТОР или МИТАС
Bome je mitas daleko od dobre gume napred ih imam na 560 katastrofaMitas strašno dobra guma, al je I cena skoro duplo od cultor bila lane ili preklane, kad sam već uzimao neke nove
Pričam o balonkama za prikolicu...Bome je mitas daleko od dobre gume napred ih imam na 560 katastrofa
Poslikat ću Češki mitas isjekle se samo tako.Pričam o balonkama za prikolicu...
S druge strane, priznaćeš, da tebi nikad ništa ne valja...
Preko 20 godina imam neke mitas gume, 13/65 18,i dalje su ko nove...