Imam ja gtk na imt 539 prednje sa duplom sinom I za sad su super!Ima li neko turske GTK ili indijske SPEEDWAYS da podeli iskustva? Koje su bolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja gtk na imt 539 prednje sa duplom sinom I za sad su super!Ima li neko turske GTK ili indijske SPEEDWAYS da podeli iskustva? Koje su bolje?
Imam speedway na 539 nazad 560 napred I kod komsije na 539-558 napred sve preporukeIma li neko turske GTK ili indijske SPEEDWAYS da podeli iskustva? Koje su bolje?
Jа јесам неке зимске, али не на "Интернет продаја гума". Просто звао, распитао се за њихово "лето изделаве" и наручио пар к'о да наручујем било коју робу преко Нета. Донео их курир, са додатним фискалним рачуном продавнице, намонтирао код вулканизера, дефеката ио рекламација није било и то је то.Da li je neko narucivao gume preko neta ?
Ja sam kupio, veoma profesionalno, sutradan su mi stigle gume i ponovo cu kada bude trebalo. Lokalni trgovci nemaju kompletnu ponudu a kada se naruči košta skuplje, ubedjen sam da mnogi naručuju na IPGDa li je neko narucivao gume preko neta ? Konkretno internet prodaja guma sajt? Treba da uzmem za auto ali lokani zastupnici jednog brenda nisu bas raspolezeni za saradnju.
Uzimao ja za svoja kola letnje i zimskeDa li je neko narucivao gume preko neta ? Konkretno internet prodaja guma sajt? Treba da uzmem za auto ali lokani zastupnici jednog brenda nisu bas raspolezeni za saradnju.
Ja bi radijalne mekše su ljepše je raditi po jamama.Koje zadnje gume bi mi preporučili za 577 bez prednje vuče? Najjeftinije su Cultor 12.4-36 i 13.6-36 dijagonalne, oko 38k, hiljadu gore-dole. Dok je 13.6-36 radijalna Cultor 45k, sve su 6 PR. Jedino je 12PR Mitas 12.4-36 koja je 47k.
Uopšte nisam pametan šta pazariti. Najteže što traktor nosi je Rau 660l prskalica i 6redna Olt sejalica.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk