Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio sam napisao i pre par godina. Pa su se smejali. Radijalne na 3,5bara kod nas idu već 20 godina a nisu popucale, potrošile se oko 50% a asvalta jako mnogo..... Pa još na rusu, ali dobro to je polu proizvod.... Tako da tu ne važe ta kineska pravila. Drugar je na 820 posle 1500sati menjao zadnje gume, duvao ih na 1,2bar-a i tako 365dana godišnje koristi... ako se dobro sećam.. Sve konci poispadali unutra.... Od malog pritiska samo, žvaće sa strane i ćao.. Guma brzo odeJedno pitanje.Na koliko bara duvate zadnje radijalne gume za oranje?
Ja na 2 bara za sve operacije, tako i pise na njoj.Jedno pitanje.Na koliko bara duvate zadnje radijalne gume za oranje?
Мени су вулканизери у Пнеутечу рекли на 1,8-2 бара поготово ако су руске гуме. Ја их држим на 1,7-1,8 јер ми 2 бара мало много поготово у транспорту. Сада су ми манијаци радили гуму од комбајна и надували је на 2,5 бара јбт комбај 10цм вишљи на тој страни. Испустио је на 2 бара и другу додувао јер је била на 1,7 добио сам 1км на брзиниJedno pitanje.Na koliko bara duvate zadnje radijalne gume za oranje?
Moje 650 - ke se na kombajnu duvaju na 3,2 bara. Tako kaže fabrika a ja to poštujem.Мени су вулканизери у Пнеутечу рекли на 1,8-2 бара поготово ако су руске гуме. Ја их држим на 1,7-1,8 јер ми 2 бара мало много поготово у транспорту. Сада су ми манијаци радили гуму од комбајна и надували је на 2,5 бара јбт комбај 10цм вишљи на тој страни. Испустио је на 2 бара и другу додувао јер је била на 1,7 добио сам 1км на брзини![]()
Garancija na gume je isto kao garancija na gaće dok ih ne obučeš!BKT gume imaju fabričku garanciju od 8 godina.