R
rad78
Guest
Aco koje gume si uzeo u Coningu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se Piroćanac odlučio tu da kupi, nema razloga da ja sumnjam nešto. Guma je poručena, zvali su me da potvrdim i to je to. Očekujem je sutra. Poštarinu će oni platiti.Nasao sam na internetu, ne znam da li smem da postavim link. Kucaj Coning doo i to je to. Cena je 8.303 dinara spoljna i 1.140 dinara unutarnja. Postarinu su oni platili, prijatno sam se iznenadio, a fiskalni racun sa garancijom stigne postom nakon nekoliko dana, tj kada im stigne novac koji si predao kuriru.
Po ovome bih rekao da je ozbiljna firma, imaju prodaju u nekoliko gradova, a takodje i veliki izbor guma.
Da dodam jos da su mi za istu gumu ovde kod mene u Pirotu trazili oko 12.000 dinara, ali to nije bila konacna cena jer se gume narucuju. A recept je sledeci: odes u prodavnicu, porucis sta ti je potrebno, prodavac to poruci od iste firme od koje ti mozes direktno da porucis, platis postarinu i zaradu prodavcu koja ide i do 100 posto od cene po kojok je on dobio robu. Izvinite za mali off.
Mitas 18.4 38(mislim da je 38)Aco koje gume si uzeo u Coningu ?
Aco mislim da si uzeo 18.4-34 za rusa, kad si stavljao slike, bar me secanje sluzi jos, ako se ne varam.Mitas 18.4 38(mislim da je 38)
E to dvoje retko kad ide zajedno. Cudi me da neces skupo a lose.Gde da nadjem dobru a jeftinu gumu treba mi za cisternu 13,0/75/16
E to dvoje retko kad ide zajedno. Cudi me da neces skupo a lose.
Vidi Cultor ili Mitas. Oni su domaci brend a kvalitet nije los. Polovne su ceso matore i ispucale
Da nije mozda strana cisterna? One imaju dosta vece a i jace gume nego Majevica. Ne znam jesi li zvao Coning ili Balkanprogres? To su 2 vellike firme i imaju gume za sve programe.
Tako ce i biti to sam i uradio na prikolici kod onog Gorana iz Rume imam gume 19,5 coli kamionskeVidi ti kod ljudi koji prerađuju kamionske točkove u poljoprivredne.
Goran je najpovoljniji sa cenama a ima svasta u ponudi.