Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo ne mogu da razumem a trudio sam sevojin je napisao(la):Tar , pravda u anglosaksonskim kulturama ne postoji u praksi. O njoj se u javnosti samo govori. Oni poznaju samo “pravo- law “ kao kategoriju....
jeste. Ali,... pravda podrazumeva da svaki krivac mora da bude kažnjen. Ali, opet ali, to je neka idealna kategorija. U praksi to bi značilo bezkompromisno kažnjavanje ali bez dokaza. Jer čim upleteš dokazni postupak ti si na terenu prava a ne pravde i onda ili neki izbegnu kaznu ili neki nevini budu osuđeni....ne postoji način za praktično ostvarenje pravde.dzionik je napisao(la):Sprovodjenje prava, je praćeno poznatim fenomenima "rupama u zakonu, tumačenja zakona" tako da se uglavnom svodi na to ko ima više para taj je u pravu a pravda na stranu, pravda je relativna stvar.
rucaj rucaj pa ides pa patoshiba je napisao(la):Jel zna neko odakle McDonalds u Srbiji nabavlja meso?? Posto sam danas eto, isao na Big Macpa jeduci sam se zapitao??
![]()
![]()