Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti si zaboravio, da je meso iz Argentine i Brazila, preko Kosova, stiglo do Zlatibora, pa se tu prerađuje u "zlatiborske specijalitete", a Leskovac je dosta bliži Kosovu. I oni su skoro imali neku aferu sa neispravnim mesom, pa je zataškaše, isto kao i "Zlatiborac"Branko je napisao(la):@toshiba
Sad si me razočarao.
Pored onoliko "leskovačkih" specijaliteta po celoj Srbiji, ti našao da jedeš baš u Mek-u...
A gde je ona parola: jedimo samo domaće i no-gmo?![]()
panto je napisao(la):A ti si zaboravio, da je meso iz Argentine i Brazila, preko Kosova, stiglo do Zlatibora, pa se tu prerađuje u "zlatiborske specijalitete", a Leskovac je dosta bliži Kosovu. I oni su skoro imali neku aferu sa neispravnim mesom, pa je zataškaše, isto kao i "Zlatiborac"Branko je napisao(la):@toshiba
Sad si me razočarao.
Pored onoliko "leskovačkih" specijaliteta po celoj Srbiji, ti našao da jedeš baš u Mek-u...
A gde je ona parola: jedimo samo domaće i no-gmo?![]()
![]()
![]()
.
Izvini ako sam te uvredio malo šale - ne se ljutiš.toshiba je napisao(la):Bas si sarkasticanjeo sam sad i ko zna kad pre toga a i posle... bio sam u blizini i ajd reko nisam bio odavno... a ti odma pa pa
![]()
Ma ne ljutim seljubek je napisao(la):Izvini ako sam te uvredio malo šale - ne se ljutiš.toshiba je napisao(la):Bas si sarkasticanjeo sam sad i ko zna kad pre toga a i posle... bio sam u blizini i ajd reko nisam bio odavno... a ti odma pa pa
![]()
![]()
vojin je napisao(la):No coment
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BFIyc1eQiA8&feature=channel[/youtube]
ff gledaš opstanak ili neke slične emisije ? Video si bezbroj puta kako lavica krene u napad na antilope, zebre, afričog bafala. Celo stado se da u beg i lavica u haosu uhvati svoju zrtvu. Zar ti nikada nije palo na pamet da se pitaš zašto se oni ne okrenu na nju. Uopšte nije važno što svi imaju rogove, stotinak antilopa će i bez rogova da izgazi svakog lava, 20-ak zebri isto tako 5 bufala još lakše.....ali ni ovce se nikad ne okrenu da pojure vuka već beže a on pokolje više nego što može da pojede. Čemu se ovca nada...? Neće valjda mene....?futurefarming je napisao(la):Ako je neka uteha, bar znamo danas ono što će se i kod nas dešavati sutra...
Pa zato dajemo naš mali doprinos da ljudi počnu da misle.futurefarming je napisao(la):..... pitanje je samo koliko smo spremni da se borimo i koja nam je kritična masa potrebna. Dok većina shvati šta nas je snašlo,...
vojin je napisao(la):