MOMOSARIC
Član
Jel u Kozari ?Banja Luka 1989 godine ceo rok. PVO pri artiljeriji - ne klasičan plavac. Iako je bio tada poseban garnizon sa plavcima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel u Kozari ?Banja Luka 1989 godine ceo rok. PVO pri artiljeriji - ne klasičan plavac. Iako je bio tada poseban garnizon sa plavcima.
Što je najgore logika JNA je da ne treba veza nego gde te bace.Kod nas je jedan služio u Kragujevcu na 20km od kuće jer mu se u LK vodila druga opština i tako dobio.A i svi sa 12701 su u Šumadiji imali sreće jer ih prvo bacali u Kraljevo.To ti sigurno niko neće poverovati..
Za vreme JNA.Eto i to je 50km. Neznam u koje je vreme to bilo, ali ovo moje u staroj Yu je stvarno bilo cudno, ali za 14 meseci koliko sam sluzio ni jednom nisam zbriso kuci, iako sam to mogao da uradim prilikom svakog izlaska u grad.
Banjicki vis?JNA Banjica RV PVO 1978
Zašto neću verovati ?Čovek iz Bašaida je služio u Zrenjanin ,isto bez ikakve veze.Neces verovati, ali nikakvu.
Tvoja volja. Da li bi ti bezao ako ti ljudi ukazu poverenje i zadrze te ceo vojni rok tj. 14 meeseci u istom mestu?? Bio predlozen za znacku i za clantvo u KPJ, ali posto sam odbio onda nista od znacke samo 7 dana nagradno.Ал' да ниси ни једном "збрисо" до Кикинде е то ти не верујемо
Kasarna ulica Raska odma do vise vojne akademije plavciBanjicki vis?
Tvoja volja. Da li bi ti bezao ako ti ljudi ukazu poverenje i zadrze te ceo vojni rok tj. 14 meeseci u istom mestu?? Bio predlozen za znacku i za clantvo u KPJ, ali posto sam odbio onda nista od znacke samo 7 dana nagradno.
Pa zar se ti nisi branio od njihove ponude, nego je to deda morao činiti u tvoje ime?Meni su nekoliko puta nudili članstvo u KPJ ali nikada nije realizovano .Stalno je komitet, davao negativnu ocenu .Deda (Lazar) je bio prepreka .Grdio je Titu mater ,pa je i zatvor odležao.
Bio sam 79 god u toj kasarni na nekom sportskom takmicanju 3 dana smo spavali u kasarni da plavci smo bili.Mislio sam na dezurstvo da ste davali u rupi provozali su nas da tamo ali nisu nas spustiliKasarna ulica Raska odma do vise vojne akademije plavci
Ako mislis na Strazevicu tamo smo davali dezurstvaBio sam 79 god u toj kasarni na nekom sportskom takmicanju 3 dana smo spavali u kasarni da plavci smo bili.Mislio sam na dezurstvo da ste davali u rupi provozali su nas da tamo ali nisu nas spustili
Takodje i moj deda popio zatvor i konfiskaciju. Bio solunac, kraljev barjaktar Tita i komuniste nije mogao da smisli. Ima ga i u filmskom zapisu o povratku kralja u Bg. Na konju sa zastavom.Meni su nekoliko puta nudili članstvo u KPJ ali nikada nije realizovano .Stalno je komitet, davao negativnu ocenu .Deda (Lazar) je bio prepreka .Grdio je Titu mater ,pa je i zatvor odležao.