Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја таман стигао на викенд окупао се седим и гледам ТВ јављају да је убијен премијер. Звони телефон зове командант карауле да се одма како умем и знам вратим на караулу. Пакујем се и комшија и отац ме одвезу у Мали Зворник на караулу.2003godine,tad kad su makli premijera ja bas trebao da idem na vikend
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Artiljerac?Mart 86-Zadar.AŠC.ŠRO.
Mozda smo se sreli. Ja sam od marta do septembra 98 bio u Jakovu.97/98 rv pvo Jakovo, Obrenovac, Mladenovac, Smederevo, Zuce
A kako se zvala kasarna u Puli na obali , na stijeni nekoj visokoj ?Pula, ABHO, Vladimir Gortan, decembar '89/90.
Banja je bila, uživancija.
Nešto ti ne štima.Artiljerac?
Možda Muzil,tako bar izgleda iz visine kad se gledaA kako se zvala kasarna u Puli na obali , na stijeni nekoj visokoj ?
Ja sam bio u Jakovu jun-septembar 97Mozda smo se sreli. Ja sam od marta do septembra 98 bio u Jakovu.
Koje godine si bio?I ja sam bio na obuci u Filipu 3 meseciI ja sam bio prva 3 meseca u Filip Kljajic
Ivan Goran KovačMožda Muzil,tako bar izgleda iz visine kad se gleda
Barbariga je na brdu.Možda Muzil,tako bar izgleda iz visine kad se gleda
Nisi valjda čuvao ovceA kako se zvala kasarna u Puli na obali , na stijeni nekoj visokoj ?
Ja 96,99
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока