Служио сам ја у Сенти. Што питаш?Jel sluzio ko u Senti??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Служио сам ја у Сенти. Што питаш?Jel sluzio ko u Senti??
U Senti?I ja sam bio pp vod
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Ja sam sluzio u Senti 84/85Служио сам ја у Сенти. Што питаш?
Ne , pitam, po prici tamo je bila sro artiljerije.Nešto ti ne štima.
Ne , to je na moru . Ja sam 92ge otiso u vojsku . Tamo smo bili na ekskurziji 8i razred osnovne , kasarna bila preko ograde . Vojska preskakala ogradu pa jurili maloljetnice , one napredije sto se kikocu , pa se mi muskarcici pobunili pa nam lupali cvoke pa dosla vojna policija pa ih hapsila itdNisi valjda čuvao ovce
Da tamo je bio ŠRO artiljerija.Na stažiranju sam bio u Raški.Nisam baš imao sreće.Neki pričaju A jedinice a neki-kaznena kasarna za aktivne starešine.Uglavnom preko celog dana u čizmama.Kada pešadija mora da pozdravlja razvodnike-sve je jasno.Zadar je bio milina sem par dril seansi.Ne , pitam, po prici tamo je bila sro artiljerije.
Грешка у корацима зарачунао сам се.Drale sta si ti zgresio kad si imao produzenje?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Neces verovati, ali nikakvu.Kakvu si ti vezu imao ,kada si služio 50-setak km od kuće ?
To ti sigurno niko neće poverovati..Neces verovati, ali nikakvu.
Немо да зезаш!Служио сам ја у Сенти. Што питаш?
Иста фора и код мене - после обуке добио прекоманду у касарну у којој сам био као клинац у екскурзији. Добро, после сам у исту касану ишао као резервиста. Просто ми дође к'о друга кућа.Tamo smo bili na ekskurziji 8i razred osnovne
Da sam mislio nesto da krijem ne bi ni izneo ovde.To ti sigurno niko neće poverovati..
I ja takodje bio puskar. Ajd na PP. Posalji prvo ti meni posto pises cirillicu pa ne mogu da otvorim kao Zorge.Немо да зезаш!
И ја. Септембар '93. Први вод прве чете - пушкар.
Иста фора и код мене - после обуке добио прекоманду у касарну у којој сам био као клинац у екскурзији. Добро, после сам у исту касану ишао као резервиста. Просто ми дође к'о друга кућа.
Dok sam stigao na red i to su ukinuli. Za vreme studija 2006-2010. skoro svaki predmet koji smo slušali je imao civilne vojnike koji su pomagali oko vežbi, ogleda, unošenja podataka... Uglavnom su to bili studenti apsolventi.Ima li ovde da je neki pazio na decu u obdaništu?