nikola indjija
Član
Kod mene siptar prislonio ruku na cev i opalio na bajram zato so ga nisu pustili kuci.Manevarski metak bio.Skinuo mu malo kozu sa ruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj cale je sluzio u Nasicama 87/88.
imam sliku iz kafane u kojoj je sluzio ali necu da ga komromitujemA disi ti lolo sluzio?
91-92 bili smo tamo kameni,steve73 i jaMožda sam već pisao pre nekoliko godina ali da ne listam , Kraljevo -Ribnica 89....Banja Luka 90 redovan vojni rok!
Beranovac i stražarsko mesto Hičkok, i naravno Paunovi91-92 bili smo tamo kameni,steve73 i ja
@steve73 mi bio instruktor na motoru a dao mi je i jednu konzervu kad sam bio gladan,čovek ima fotografsko pamcenje
A disi ti lolo sluzio?
imam sliku iz kafane u kojoj je sluzio ali necu da ga komromitujem
Hahaha,hičkok sad sam se setio i ja togaBeranovac i stražarsko mesto Hičkok, i naravno Paunovi
upamticu vojnicki krevet ja preko 2 metra i 170 kila a krevet kratak vojnicki ispod spreploca majko moja mili skripi puca cekam kad cu da propadnem