Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дал' има сад та заштитна за цивиле па да не размишљамо о микотоксинима. Ниси могао да се разболиш све и да си хтео.Ta kad primis onu zastitnu vakcinu i konzerva je dobra,a kamoli sadrzaj iste
Šteta je što nisu ostavili obavezu služenja vojnog roka, barem 6 meseci . Dedovi i pradedovi nam se u grobu prevrću...
Nije to nikakva svemoguća vakcina nego tetanus, i revakcina.
Upravo tako, dovoljno je pogledati u zdravstvenu vojnu knjizicu, bas neki dan sam slucajno nabasao na nju.Nije to nikakva svemoguća vakcina nego tetanus, i revakcina.
Nije to nikakva svemoguća vakcina nego tetanus, i revakcina.
Ja sam, odnosno mi smo u Banja Luci 1991 našli konzervu paštete sa utisnutim žigom 1965 i otvorili smo je (nožićem) da vidimo kakva je i pašteta je bila sasvim normalnog ukusa, boje i mirisa tako da smo je bez problema pojeli.Drugar radi u vojsci, i letos su bili na terenu negde u južnoj Srbiji, kažu da su jeli konzerve iz 84 godine.
Inače ja lično nisam služio vojsku, 2010 sam dobio poziv za regrutuju, ali sam zbog studija odložio. Dok sam završio i vojska je ukinuta.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока