Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam iz Banja Luke relejac isao na Jahorinu na obuku skijanja. Ako se ne varam 77 skijaski centar,pa prijatno idiotske livade.Lep naziv livade za obuku.Jel to u Nedzaricima bilo.Da nisi bio mozda gore na Jahorini ?
Koje godine si bio u Bileci?KOja klasa? Ja sam bio 88.e moj vla i ja san bija u Bileci i znan tu pismu he he. Znan i onu Sto me majka rodi propalicu da trcim uz Čačalicu.
Nego vidis li ti koliko gustera oko nas? Frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fazani
Pozdrav.Ja sam bio na RTOP 403 od 88.do 94.Mozda se i znamo.Pula/Split 88/89 dec. mornarica tč-218 sluzio sam vojsku u drugoj drzavi
90.sam bio sa brodom dva i po meseca u Puli na KATARINI.Pula je prelepa.Decembar '89./'90. ABHO, Pula, kasarna Vladimir Gortan
Obuka je bila na idijotskim livadama,pa kasnije smo isli na zicaru.Bolje reci pored zicare jer nam je bila zabranjena za koriscenje Strogo peske,pa se spustali zajedno sa civilima.Na obuci bili samo relejci i diverzanti.Gore je bio centar veze,i ja sam bio na skijanju tamo od 85. - 89. svake godine,ali ne znam za te idiotske livade posto smo mi isli na zicaru.
Danas nam rekao razredni staresina da u petak donesemo licne karte i izvod iz maticne knjige rodjenih,dolaze da nas uvedu u vojnu evidenciju.