Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aprilska 84-te,Varaždin,kasarna Kalnički partizani(bivša kasarna 205-og konjičkog puka Marije-Terezije,mislim da možete zamisliti enterijer),bataljon veze,radio-telegrafista.U ratu 91 dodeljen izviđačima-diverzantima kao vezista.Od sredstava veze sam imao pištolj,automat,ručne bombe i zolju.
S tim sredstvima nisam se ni trudio,al sam morao da ih upotrebim jednom,srećom bez rezultata!
S tim sredstvima nisam se ni trudio,al sam morao da ih upotrebim jednom,srećom bez rezultata!
To je za pohvalu.
Nekako mi ovde bilo najprikladnije za postavljanje.
Ija sam bio u 125 motorizovanoj ali 98/99 u mitrovici i iz tih praga smo dejsvovali i po siptarima a kasnije malo po avionima.Decembar 2003/04 ARJ PVO Prištinski korpus- Kruševac, kasarna "Car Lazar" 125.mtbr (izmeštena iz Kos. Mitrovice), na 2,5 mesečnoj obuci poslali nas u 549.mtbr izmeštenu iz Prizrena u kasarnu Sinkovce- Leskovac.. Obuka, straža, pa razvodnik straže na izdvojenom objektu.. Bio nišandžija na čuvenoj "Pragi" 30/2mm, na gađanju ciljeva u VaP-u na pasuljanskim livadama pogodio vučnu metu koju vuče Super Galeb G-4.. dobio ukupno 10 dana nagradnog odsustva(+ 17 dana redovnog). Zatim, postao komandir komandnog odeljenja u bateriji.. IFenomenalno iskustvo.. Pozdrav
Decembar 2003/04 ARJ PVO Prištinski korpus- Kruševac, kasarna "Car Lazar" 125.mtbr (izmeštena iz Kos. Mitrovice), na 2,5 mesečnoj obuci poslali nas u 549.mtbr izmeštenu iz Prizrena u kasarnu Sinkovce- Leskovac.. Obuka, straža, pa razvodnik straže na izdvojenom objektu.. Bio nišandžija na čuvenoj "Pragi" 30/2mm, na gađanju ciljeva u VaP-u na pasuljanskim livadama pogodio vučnu metu koju vuče Super Galeb G-4.. dobio ukupno 10 dana nagradnog odsustva(+ 17 dana redovnog). Zatim, postao komandir komandnog odeljenja u bateriji.. Fenomenalno iskustvo.. Pozdrav