filipkc
Član
jel je ko služio u požarevcu 1976. godine
moj ćale je tamo služio pa pitam
moj ćale je tamo služio pa pitam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To si se 'našetao' po Rombonu. Jel onda bio komandant Špiro?
ja sam bio u isto vreme u nisu kasarna Stevan SindjelicNis 96/97,kasarna Filip Kljajic,protivpozarac 3 meseci kurs onda prebacen u komandu stana kao kurir.Igrao sam fudbal aktivno u Nisu pa mi sredili da ostanem tu u VJ na 80km od kuce.Lepa vremena u svakom pogledu.
jun89/90 /6-4 dedinje, hoćeš li mi reći za neke starješine na pp, pozdravIpak sam ja malo stariji ali ima sigurno ovih mojih vojnika od 88 do 90 na avali u bataljonu vojne policije pa onda od 90 do 97 takođe u bataljonu vojne policije ali na dedinju-topčideru. Hvala št si se javio.
Moze jedna tura za veziste . samo malu starija generacija, 72/73 Gornji Molanovacčitao sam sve postove,al nema nikog od mojih klasića...čak niko iz te kasarne a prilično je velika bila...kad sam ja služio bila je 'Masline' a nekad se zvala 'Maršal Tito' . Podgorica ,mart 2000/2001, VP 8897 , 83-ća ARJ PVO brigada- četa veze(telefonista-linijaš).
Onda jos je i pisaca masina bila luksuz a ne racunar.To ti se nije desavalo pred vojsku.
A meni 15 maja ove godine bilo samo 47Danas je 15 godina od polaska u vojsku...jel moguce,kao da je juce bilo!