Koje godine?Ristin je napisao(la):klasa sep 2003 Bela Crkva pa prekomanda u Bg na dedinje u gardisku brigadu u inzinjerijsku cetu VP/4795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje godine?Ristin je napisao(la):klasa sep 2003 Bela Crkva pa prekomanda u Bg na dedinje u gardisku brigadu u inzinjerijsku cetu VP/4795
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.SSTEVAN je napisao(la):SUBOTICA; SEPTEMBAR '86, TENKISTA T-55
Još uvek svi "da ljubite čiki ruku". Kovin 1968/69 .milomirp je napisao(la):Citam ove postove pa me sve milo,a ja sluzio septembar 1971 u LJubljani eh kada je to bilo!!!!!!!!!!!!!!!
Nije mi bas jasno generacija 78/79 a 18 meseci kada sam je izasao 29.12 1973 sa odsluzenih 15 meseci a otisao da sluzim 18 i doslo je do promene zakona bas tada na 15 meseci.zoranko je napisao(la):kad smo kod vojske 18 meseci, 78/79 Rogoznica 6 meseci i Tivat 12 mes( sa zemljotresom) artiljerija mornarička
Da,da tada je doslo do promene.zoranko je napisao(la):kad smo kod vojske 18 meseci, 78/79 Rogoznica 6 meseci i Tivat 12 mes( sa zemljotresom) artiljerija mornarička
2003 septembar otisao u Belu Crkvu,pa odatle u BG.skinuo se 17 maja 2004Neshko je napisao(la):Koje godine?Ristin je napisao(la):klasa sep 2003 Bela Crkva pa prekomanda u Bg na dedinje u gardisku brigadu u inzinjerijsku cetu VP/4795
Moguće je mada malo čudno!zoranko je napisao(la):Milomire da pojasnim, obalna artiljerija služila se 15 meseci, te 78. mi oblačimo mornaričku uniformu i obalna artiljerija pripojena mornarici,naši podoficiri i oficiri imali normalno snb uniformu a mi mornaričku,tako da smo mi bili prva i poslednja generacija neznamo ni sami čega ali odradismo 18 meseci,moj regrut godišnjak se skidao par dana pre mene,ali tako bi