zupa100
Član
Uh bilo je to davno 80/81 Bovec (Slovenija iza Jesenica) brdsko-planinska pešadija. Bar sam naučio da skijam i da se verem po Mangartu i Pokljuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na aerodrum slatina sam proveo skoro pola vojnog roka vezbe. U onim najvecin demonstacijama bio sam u jedinici za odbranu aerodruma,po dva meseca na vezbu, katasrofasalees je napisao(la):Decembar 98 batajnica pa Kosovo-slatina pa Kraljevo-ladjevci pa Podgorica-Tuzi pa u p.m.
a gde je ta vpBlaza79 je napisao(la):V.P 4795/16 dec 98-99
Ja bio s komandantom pvo u toku rata na aerodromu pa onda u okolna selabeljac je napisao(la):Na aerodrum slatina sam proveo skoro pola vojnog roka vezbe. U onim najvecin demonstacijama bio sam u jedinici za odbranu aerodruma,po dva meseca na vezbu, katasrofasalees je napisao(la):Decembar 98 batajnica pa Kosovo-slatina pa Kraljevo-ladjevci pa Podgorica-Tuzi pa u p.m.
Ti dodje odmah posle mene...Blaza79 je napisao(la):V.P 4795/16 dec 98-99
Pa tako mu dođemirmag je napisao(la):Ti dodje odmah posle mene...Blaza79 je napisao(la):V.P 4795/16 dec 98-99
Jel to Sombor?dejan 77 je napisao(la):Nema jos nikoga od mojih, ajde 6592 ?
peto1 je napisao(la):Imal nekog da je bio u Gornjem Milanovcu.