Odgovor
Postojna novembarska klasa 1984 4meseca i 20dana pešadijska obuka . Ostatak do 25decembra 85e Dravograd karaula Vič austrijska granica. Preko 100dana straze i blizu 300 patrola i zaseda. Nakupio sam se zime za ceo život pa sam se zaklinjao da se preselim na Kipar da očima nevidim sneg dok sam živ. Zadnji sneg sam čistio sa piste 8og maja. Otišao sam u vojsku sa 83kg a vratio se sa 69. Najebo sam da ni najvećem dušmanu nebi poželeo tako nešto. Ali sam im ipak zahvalan jer su me opametili za neke stvari pa mi sad žao što moj sin ne podleže vojsci da vidi u životu šta je muka i jeb...e u mozak. Sad čim čujem da će zima obuvam dugačke gaće i debele čarape i ne skidam do đurđevdana za svaki slučaj ostala mi navika iz vojske. Ostala su mi u sećanju drugarstva ali na žalost nisam ih nikad više video ni čuo. Dešavanja 90ih su poremetila puno toga a i prošlo je puno vremena. Vidim da vas ima dosta iz vojvodine. Samnom na karauli bili su Mamojka Petar Slovak iz Ilanđže kaod Alibunara, Mihaljev Adam iz Sente Vlaović Miomir kuvar iz Subotice i dr.