Za miris susenog mesa su odlicni. Nista neced da osetis. Da ne budes stalno gladan. Izvini na sali,ali morao sam. ABEK filteri su ti obavezni.Covek me pitao zasta je hocu koristiti i on mi je preporucio ovu vrstu filtera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za miris susenog mesa su odlicni. Nista neced da osetis. Da ne budes stalno gladan. Izvini na sali,ali morao sam. ABEK filteri su ti obavezni.Covek me pitao zasta je hocu koristiti i on mi je preporucio ovu vrstu filtera.
Covek me pitao zasta je hocu koristiti i on mi je preporucio ovu vrstu filtera.
Ја тек после 1 годиен видео питање. Купљена је у Новом Саду, заборавих како се зове продавница. Да имају разних филтера, потребне за одређен рад. Ја сам наваби три типа, ове као на слици су за прашину само ,када радиш рецимо са дрветом, можеш да издуваваш машине са њима, штите добро, затим имам филтере за рад са рецимо металом (сечење, брушење и слично) и наравно филтере за хемију када прскамо...@galicije83 gde si pazario i koliko kosta otprilike ova maska? Kazes da ima filtere i za hemiju, znaci moze i u prksanje da se koristi?