Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se i ja učlanim u klub
Markokg, takođe da se zahvalim za link, a ovi iz prodaje da ti izađu u susret da te počaste s nečim, jesi ih izreklamirao
Da, vidim da nemate te predfiltere, na mojoj slici se vide ti dodaci (sam predfilter je tanki uložak), nisu koštali puno a štite glavni filter, pa bi trebao duže da traje. Po roku trajanja, na mojim filterima - 2019god.
Jedina prava je Spring i košta oko 85.000rsdKoju masku za prskanje preporucujete i koju prodavnicu? I da li ima u blizini Panceva?
Milovane, pa imaš u Vršcu i u Jela Trade i kod Bakić kolor-a. Više ti je bitan tip filtera nego li maska, tj koje poslove bi radio sa njom. u Pančevu mi ne pada ništa napamet, ali uglavnom farbare bi trebale da imaju izloženo.
Imaš prodavnicu "Mabizo " u Pančevu,imaju veliki izbor HTZ opreme,ja se kod njih snadbevam. Lično koristim kao sa slike gore,samo redovno menjanje filtera .Ljudi greše drže masku okačenu u kabini ,na suncu ,mora se adekvatno čuvati.Ja je zbog astme baš dosta koristim i ne samo u prskanju voća i ratarskih kultura nego i pri izduvavanju kombajna ,traktora,rada sa trimerom u sred leta,košenje trave(ponekad),šmirglanje...Koju masku za prskanje preporucujete i koju prodavnicu? I da li ima u blizini Panceva?
Ljudi obavezno nosite i naočare prilikom otvaranja boca i sipanja u rezervoar prskalice. Proletos sam žurio, nisam stavio naočare, otvarao sam Monsun Bayerov i sa zaštitne folije mi prsne kapljica u oko. Ispirao sam čistom vodom, za sada nemam nikakvih problema što ne znači da ih neće biti u budućnosti. Samo kvalitetna zaštitna oprema dolazi u obzir. Zdravlje nema cenu.
3m 6051 a1koju si oznaku filtera izabrao za ovu masku?
Kolega,mislim da si trebao da uzmes ove3m 6051 a1